Kurset d. 14.-15. august 2021 er nu fuldt booket.

Hold øje med hjemmesiden, hvor nye datoer vil blive slået op løbende

Intensiv sommer workshop for fagprofessionelle d.14.-15. august 2021

Workshop for fagprofessionelle, der arbejder med børn, unge eller voksne (lærere, pædagoger, socialrådgivere, psykologer o.l.) og som ønsker indsigt i hvordan hesteassisterede interventioner kan supplere deres nuværende praksis. På workshoppen arbejdes med:

  1. Hesten som samarbejdspartner. Med afsæt i ny forskning om hesten socialitet og kognition ser vi på hestens rolle i terapi og læring. Desuden drøftes spørgsmål om etik, træning og trivsel.
  2. Hesteassisterede interventioner i terapi og læring. Her tager vi udgangspunkt i deltagernes opgaver/interesser og bygger et repertoire af øvelser op – lige til at tage med hjem og omsætte i eget arbejde.

Udbytte: Deltagerne opnår grundlæggende indsigt i inddragelsen af heste i relationelt arbejde og/eller behandlingsarbejde. Der arbejdes med konkrete værktøjer til tilrettelæggelse og gennemførelse af øvelser med egne klienter/elever. Vi øver os og reflekterer sammen over tilrettelæggelse, udbytte og anvendelsesmuligheder.

Forudsætninger: Deltagerne forventes at have en relevant faglig baggrund og at have erfaring med håndtering af heste. Det forudsættes at deltagerne er villige til at læse forberedende litteratur (2-3 artikler på engelsk) samt at deltage fuldt ud på begge dage af workshoppen.

Underviser: Inge Schoug Larsen, cand. Psych. og uddannet Equine Assisted Mental Health Practitioner fra University of Denver.

Dato: 14.. og 15. august 2021. Begge dage kl. 9.30-16.00

Tilmeldingsfrist: D. 7. juli 2021. Endelig tilmelding er først gældende når betaling er modtaget. Tilmelding sker ved at sende en mail til inge@schoug.dk med oplysning om: Navn, adresse, tlf.nummer og mailadresse.

Deltagerantal: 8-10 deltagere

Pris: Kr. 1095,- + forplejning (100 kr. pr dag hvilket omfatter morgenmad og frokost samt smoothie, frugt og kage undervejs). Betalingsinfo ved tilmelding.

Vi er gerne behjælpelige med at finde overnatningsmuligheder.

Egen hest kan medbringes. Dette ændrer ikke prisen for deltagelse. Eget foder medbringes.