Embodied Leadership

Ledelse i kroppen - kroppen i ledelse

2-dages workshop med overnatning

På denne workshop får du:

  • Indføring i begrebet "Embodiet Leadership"
  • Sat krop på din ledelse. Vi agerer ofte som om ledelse udelukkende er en intellektuel og sproglig aktivitet og mange ledere er mest "i deres hovede", når de er på arbejde. Men, ledelse har i høj grad også en kropslig side. På workshoppen bliver du bevidst om dit fysiske ledelsessprog og betydningen af det kropslige udtryk.
  • Øget indsigt i følgeskabets grundelementer. Heste er flokdyr. Denne egenskab benytter vi os af i arbejdet med hestene og alle deltagere vil få en meget klar ide om, hvad der på det sociale og kommunikative plan initerer til følgeskab.
  • Gennem enkle øvelser i grupper opnås en ny og dybere indsigt i roller, dynamikker mm i gruppens samspil og kommunikation og input til styrket samarbejde
  • Træning i at lede med nærvær og intention. Samspillet med hestene giver dig værdifuld information om, hvordan du kan styrke dit udtryk og dit nærvær og skabe balance mellem krav og støtte.

Vi afholder workshop på følgende datoer i 2023:

15.-16. juni 2023 (er afholdt)

31. august -1. september 2023. Tilmeldingsfrist d. 1. august 2023

Alle dage kl. 9.30 - 16.00

Pris: Kr. 5.900,- + moms. Prisen er inklusiv fuld forplejning, men eksluisv overnatning, som du selv booker fx på Kursuscenter Bymose Hegn (hvor du får særlig rabat som kunde hos os.) 

 

Hesteassisterede læreprocesser i terapi & undervisning

Kurset henvender sig primært til terapeuter, psykologer, lærere og pædagoger, der ønsker at lære eller at styrke deres færdigheder i hesteassisteret praksis. 

Introduktion til hesteassisterede læreprocesser i behandling og undervisning

Målgruppe: Personer med en faglig baggrund og erfaring indenfor behandling, undervisning o.l. hvor hesteassisterede læreprocesser kan være relevante (fx psykologer, terapeuter, pædagoger, lærere o.l)

Formål: På kurset introduceres til grundlæggende teori og praksis i hesteassisteret arbejde med fokus på etik, læring og udvikling i samspillet mellem menneske og hest.

Kurset henvender sig til deltagere med erfaring i håndtering af heste.

Målet med kurset er at give den enkelte deltager grundlæggende indsigt i og faglig forståelse af inddragelse af hesteassisterede læreprocesser i den enkeltes egen praksis med klienter eller elever.

Praktisk afvikling: Kurset er et introduktionskursus og vil – hvis der er ønske blandt deltagerne – blive fulgt op af et en del II, hvor teoridelen udbygges og der arbejdes målrettet med udvalgte opgaver/problemstillinger fra deltagernes egen praksis.

Dato: Kurset er afholdt. Er I en gruppe på min. 6 deltagere arrangerer vi gerne et særligt tilrettelagte kurser for jer.

Pris: Kr. 1.600 inkl. forplejning og kursusmaterialer

Undervisere: Cand. Psych. Inge Schoug Larsen og lærer

Spørgsmål vedr. kurset rettes til Inge Schoug Larsen på tlf. 51204802