Inge Schoug Larsen

Inge er uddannet psykolog med mange års erfaring i organisationsudvikling, lederrådgivning, coaching og terapi.

Inge har arbejdet med hesteassisteret leder- og teamudvikling siden 2010 og etablerede Horse Sense i 2015. Hun gennemfører endvidere uddannelse og kurser for fagprofessionelle i hesteassisteret praksis og har et bredt internationalt netværk inden for feltet.

Inge er som den eneste psykolog i Danmark uddannet Equine-Assisted Mental Health Practioner fra University of Denver, USA.

Camilla Vestbo

Camilla er uddannet psykolog med erfaring indenfor erhvervspsykologi, hvor hun blandt andet har beskæftiget sig med ledelsesrådgivning, udviklingssamtaler samt medarbejdertrivsel.

Fra sin tid som erhvervspsykolog har Camila indgående erfaring med Hogan Assessment. 

Camilla har erfaring med hesteassisteret leder- og teamudvikling i samarbejde med Horse Sense og er medudvikler af konceptet Polo Leder- og teamudvikling i samarbejde med Copenhagen Polo Club.

Sanne Lundberg

Sanne er uddannet psykoterapeut med speciale i  tilknytnings og samspilsvanskeligheder. Sanne har mange års erfaring i familiebehandling og behandling af traumer og psykiske lidelser.

Sanne er International Certificeret Theraplay Terapeut og superviser. Hun har i en årrække arbejdet med familier, unge og børn i eget regi og med hesteassisteret leder- og teamudvikling i samarbejde med Horse Sense.  

Sanne er lige som Inge uddannet som Equine-Assisted Mental Health Practioner fra University of Denver, USA.

Cecilie Schoug Holmer

Cecilie er uddannet lærer, pædagog og vejleder er pt under uddannelse i EAGALA.

Cecilie har gennem årene været en fast del af staben bag Horse Sense og er en erfaren proceskonsulent i hesteasssisterede læringsforløb.

I kan møde Cecilie som underviser og medarbejder på temadage og kurser i Horse Sense.

 

Emilie Lundsgaard

Emilie er psykologistuderende og certificeret HorseDream Trainer og partner (uddannet i Tyskland). Hun er endvidere uddannet i EAGALA og har mange års erfaring med heste dels som rytter og som træner.

Emilie er også uddannet yogalærer og anvender denne baggrund i hesteassisteret læring og udvikling, hvor det er relevant.

I kan møde Emilie som underviser og medarbejder på temadage og kurser i Horse Sense.