Inge Schoug Larsen

Inge er uddannet psykolog med mange års erfaring i organisationsudvikling, lederrådgivning, coaching og terapi.

Inge har arbejdet med hesteassisteret leder- og teamudvikling siden 2010 og etablerede Horse Sense i 2015. Hun gennemfører endvidere uddannelse og kurser for fagprofessionelle i hesteassisteret praksis og har et bredt internationalt netværk inden for feltet.

Inge er som den eneste psykolog i Danmark uddannet Equine-Assisted Mental Health Practioner fra University of Denver, USA.

Sanne Lundberg

Sanne er uddannet psykoterapeut med speciale i  tilknytnings og samspilsvanskeligheder. Sanne har mange års erfaring i familiebehandling og behandling af traumer og psykiske lidelser.

Sanne er International Certificeret Theraplay Terapeut og superviser. Hun har i en årrække arbejdet med familier, unge og børn i eget regi og med hesteassisteret leder- og teamudvikling i samarbejde med Horse Sense.  

Sanne er lige som Inge uddannet som Equine-Assisted Mental Health Practioner fra University of Denver, USA.

Cecilie Schoug Holmer

Cecilie er uddannet lærer, pædagog og vejleder er pt under uddannelse i EAGALA.

Cecilie har gennem årene været en fast del af staben bag Horse Sense og er en erfaren proceskonsulent i hesteasssisterede læringsforløb.

I kan møde Cecilie som underviser og medarbejder på temadage og kurser i Horse Sense.

 

Emilie Lundsgaard

Emilie er psykologistuderende og certificeret HorseDream Trainer og partner (uddannet i Tyskland). Hun er endvidere uddannet i EAGALA og har mange års erfaring med heste dels som rytter og som træner.

Emilie er også uddannet yogalærer og anvender denne baggrund i hesteassisteret læring og udvikling, hvor det er relevant.

I kan møde Emilie som underviser og medarbejder på temadage og kurser i Horse Sense.