Inge og Byr

Inge Schoug Larsen er ejer og udvikler af Horse Sense.

Inge er uddannet psykolog med mange års erfaring i organisationsudvikling, rådgivning og coaching og har arbejdet med en lang række private og offentlige organisationer. Hun har - som den eneste psykolog  i Danmark - en akademisk overbygning som Equine-Assisted Mental Health Practioner fra University of Denver, USA.

Inge har arbejdet med hesteassisteret leder- og teamudvikling siden 2010, hun gennemfører uddannelse og kurser for fagprofessionelle i hesteassisteret praksis og har et bredt internationalt netværk inden for feltet.

Emilie Lundsgaard er certificeret Horse Dream Trainer og uddannet i Tyskland.  Hun er endvidere uddannet lærer i yoga og mindfulness og anvender denne baggrund på kurser og workshops, hvor det er relevant.

Cecilie Schoug Holmer er konsulent, lærer og vejleder. Cecilie har gennem årene været en fast del af staben bag Horse Sense og er en erfaren proceskonsulent i hesteasssisterede læringsforløb.

Sanne Lundberg er uddannet psykoterapeut og superviser. Hun har stor erfaring i hesteassisteret terapi og læring. Sanne er lige som Inge uddannet som Equine-Assisted Mental Health Practioner fra University of Denver, USA.