Inge Schoug Larsen

Jeg er uddannet psykolog med mange års erfaring i pædagogisk udvikling, organisationsudvikling, lederrådgivning, coaching og terapi.

Heste har altid været en stor del af mit liv som rytter, avler og stutteriejer. I 2010 besluttede jeg mig for at inddrage hestene i mit professionelle arbejde, og jeg har siden efteruddannet mig også inden for dette felt.

Blandt andet er jeg uddannet Equine-Assisted Mental Health Practioner fra University of Denver, USA.

Sanne Lundberg

Jeg er uddannet psykoterapeut med speciale i børn og unge med tilknytnings og samspilsvanskeligheder. Jeg har mange års erfaring i familiebehandling og med behandling af traumer og psykiske lidelser.

I 2012 blev jeg International Certificeret Theraplay Terapeut. Theraplay er en relations-baseret terapi til børn og unge med tilknytnings og samspilsvanskeligheder. Jeg er efterfølgende uddannet også som træner og superviser på Theraplay uddannelsen.

Sanne er endvidere uddannet som Equine-Assisted Mental Health Practioner fra University of Denver, USA.

Cecilie Schoug Holmer

Jeg er uddannet lærer, pædagog og er pt under uddannelse i EAGALA. Jeg har i flere år anvendt heste i specialudervisning af børn og unge og er selv rytter i det daglige.

Jeg er specialiseret i arbejde med børn og unge med udfordringer indenfor autisme- og ADHD-området, og har særdeles positive erfaringer med at inddrage heste i det pædagogiske arbejde med disse børn og unge.

I kan møde mig som underviser og medarbejder på temadage og kurser i Horse Sense.

 

Emilie Lundsgaard

Jeg er psykologistuderende og certificeret HorseDream Trainer og partner (uddannet i Tyskland). Jeg er endvidere uddannet i EAGALA og har mange års erfaring med heste dels som rytter og som træner.

Jeg er endvidere uddannet yogalærer og bruger gerne dette i mit arbejde med hesteassisteret læring og udvikling.

I kan møde mig som underviser og medarbejder på temadage og kurser i Horse Sense.